ВасиМАКС ООД - Al & PVC дограма Contact Me
ВасиМакс

Фирма „ВасиМакс“ ООД е регистрирана през 2000 г. с цел проектиране, производство и монтаж на Алуминиева дограма, ПВЦ дограма, Фасадни и покривни системи. Всички продукти се изработват индивидуално, според желаните от клиента форми и размери, за да се гарантира перфектен монтаж и функционалност. В своята дейност фирмата използва профили и системи на:

Schüco (Германия) – водещ производител в Европа на профилни системи от пластмаса и алуминий за врати, прозорци, фасади, зимни градини, стъклени покривни конструкции и много други.

ProfiLink (България) – водещ производител в България на РVС и алуминиеви профили за системи за прозорци и врати по Австрийска технология.

Exalco (Гърция) – втория по големина производител на профили и системи от алуминий за врати, прозорци и фасади в Гърция. Налага се на пазара с перфектните си решения за различните видове потребности от прозорци.

Основната гама продукти включва: Алуминиеви и ПВЦ прозорци, Алуминиеви и ПВЦ врати, Алуминиеви и стоманени фасади, покривни конструкции и зимни градини. Предлагаме над 45 модела фигурални, единични стъкла и стъклопакети в разнообразни конфигурации.


ВасиМакс машина лепене
ВасиМакс машина почистване


През 2006-2008
г. „ВасиМакс“ ООД закупува и използва за нуждите на своето производство висококачествени машини на ELUMATEK (Германия)двуглав циркуляр DG 79/30 позволяващ прецизност и точност при разкрояването на отделните профили; копир фреза GF 171/00 за изработка на отводнителните канали и необходимите отвори за монтаж на обкова на дограмата; винтонавивен апарат ADS 250/030 използван за монтаж на стоманената армировка към PVC профилите; двуглава заваръчна машина ZS 720/60 LV, гарантираща сигурно и точно залепване на PVC профилите; автоматична почистваща машина EV 832 за прецизна обработка и почистване на всички повърхнини след залепването. Съвременната техника и производствена база позволяват на фирмата да произвежда до 3 500 кв.м. дограма с отлично качество. Над 30% от служителите във фирмата са с висше техническо образование.

Продуктите на „ВасиМакс“ ООД се приемат много добре, както на българския пазар, така и в страни като Белгия, Гърция, Италия и Македония. Фирмата разполага със собствен транспорт и монтажни групи, което позволява бързо и навременно обслужване на територията на цялата страна.

В съответствие с предлаганите нови продукти на нашите доставчици, „ВасиМакс“ ООД постоянно разширява гамата на предлаганите изделия, прилагайки съвременните тенденции за изработка и монтаж. През 2010 г. усвоихме в производство новата шест камерна система на ProfiLink - Premium, а през 2011 г. предстои внедряването в производство на новата алуминиева система SchücoNovonic 60, която комбинира перфектни топлоизолационни стойности, модерен дизайн и доказаното високо качество на Schüco. През 2011 г. „ВасиМакс“ ООД в партньорство със Schüco ще специализира и предлага на пазара фотоволтаични системи: CIS-тънкослойни модули от серията TF; фотоволтаични модули от серията SMТ-1; фотоволтаични модули от серията SMC-1; фотоволтаични модули S 175-SP-3.


ВасиМакс цех
Stacks Image 646

Stacks Image 426